Tuesday, May 18, 2010

KAIN NIKAH HUNTING : sneak peek~

further updates to follow...

11 comments:

Xora said...

suka bila bakal pengantin berjaya mencari kain nikah idaman!

NoRr said...

xora..yeay dah berjaya...misi seterusnya hantar ke tailor weekend ni..hehhe...

A W E E N N Y E said...

yeay!!

Cik Belle said...

whee! hihi

sk said...

itu ke kainnya? cantekkk!! :)

Xora said...

NorR, kamu nak hantar tailor kat mana ye? jgn kat Butik dzull ye (selamba nye aku tulis camni :P) pasal ada beberapa B2B ngadu kat saya, yg pengurusan baru Dzull berterabur. baju pun banyak yang lambat siap. jadi jgn amik risiko (even saya pernah promote diorang tapi at the time being, jangan hantar dulu kat diorang)

NoRr said...

aween: yeayyyyy! =)

cik belle: huuuuu

sk: ohh bukan kain tu..hehe..saja teaser sikit.esok i update ok!

xora: dun worry babe, sy hantar kat penang jugak to tailor my kain..eheheh

Ummi DaRwiSH said...

seronoknya dia....hehe

NoRr said...

anna...seronok jugak sikit2..ehehe

PurPLe LaDy AiFA said...

norr,
you hntr dekat kedai mne dekat penang nie? kalo x jmpe lg i boley recommend you great tailor yg mend my wedding dress. hee. =)

oh, i'll add you to my link list yea..

NoRr said...

purple lady aifa: i dah selamt hantar dah =) nanti insyaAllah akan buat 1 entry about nikah dress soon..now tak sempat lagi..heheh..TQ for linking..link u back!